Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Φυσικο-θεραπείες , μια ξεχωριστή εκδήλωση!

Το ΣΤ2 με όλο του το δυναμικό  και συντονισμένο από τον δάσκαλό του, κύριο Βαγγέλη Κόμπο, μας παρουσίασε αργά το απόγευμα της Πέμπτης μια ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής.
Ξεχωριστοί σταθμοί πειραμάτων με παιδιά έτοιμα να μας εξηγήσουν τα πειράματα που είχαν αναλάβει , μας περίμεναν και μέσα και έξω από την αίθουσα του Χημείου.
Ο κόσμος πολύς και το εγχείρημα πρωτόγνωρο.
Με το που ξεκίνησε όμως, όλα δούλεψαν ρολόι.
Οι μαθητές ήταν πραγματικά εξαιρετικοί στους ρόλους τους και μας εντυπωσίασαν με τις γνώσεις τους και τις ικανότητές τους.

Ρομπότ, ζυμώσεις, πρίσματα, φακοί, αιωρούμενα μπαλάκια, θορυβώδη κουτάκια, μπαλόνια, δοκιμαστικοί σωλήνες ,μαγνήτες, πυξίδες, τηλεϊζορόφωνα περνούσαν μπροστά μας και αποκτούσαν άλλο νόημα στα επιδέξια χέρια των μικρών φυσικών.
Και στο τέλος η μεγαλύτερη έκπληξη. Ένα τηλεσκόπιο ακριβείας περίμενε να μας δείξει τις ομορφιές του ολόγιομου φεγγαριού!
Όσοι επισκεφτήκαμε τις Φυσικο-θεραπείες του ΣΤ2 φύγαμε γοητευμένοι και χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε τόσο ξεχωριστές στιγμές.
Συγχαρητήρια λοιπόν ,στον κύριο Βαγγέλη και στο εξαιρετικό τμήμα του, που μας έκαναν να μάθουμε και να καταλάβουμε πολλά από αυτά  που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας.
Και για να μη μείνετε παραπονεμένοι κάποιοι από εσάς που δεν καταφέρατε να επισκεφτείτε την εκδήλωση, ορίστε κάποιες φωτογραφίες:














Δεν υπάρχουν σχόλια: