Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή Σχολική Χρονιά!


Αγαπητά μου... γυμνασιόπαιδα, πλέον!
Σας εύχομαι καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και πρόοδο!
Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο!
Σας περιμένει μια συναρπαστική χρονιά, δώστε της να καταλάβει!

8 σχόλια:

Κωνσταντίνος Δ. είπε...

Ευχαριστούμε κύριε Γιώργο.

Νεκταρία είπε...

Κύριε Γιώργο πολύ νοστάλγισα που δεν είδα το σχολείο την ώρα του αγιασμού!Το είχα συνηθήσει πλέον!!!Εμείς όταν μπαίνει ένας καθηγητής μέσα στην τάξη έχουμε ένα βλέμα λες και είδαμε φάντασμα!Κάτι όμως θέλω να σας ρωτήσω αν έχουμε καμία μέρα κενή ώρα μπορούμε να ερχόμαστε και να σας βλέπουμε ή καλύτερα αν γίνετε να ερχόμαστε μόλις έχουμε σχολάσει!Ελπίζω να μην μας ξεχάσετε!!!!!!!!

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Νεκταρία, , σήμερα χάρηκα πάρα πολύ που πέρασαν πολλά παιδιά από την τάξη όλα μαζί και τα είδα! Εννοείται ότι μπορείτε να περνάτε όποια μέρα θέλετε , απλά καλύτερα είναι να είναι στο σχόλασμα γιατί διευκολύνει και το σχολείο.
Εγώ θα είμαι τουλάχιστον ως τις 13:25 όποτε έχω εξάωρο, ακόμα δεν έχει βγει το τελειωτικό πρόγραμμα,και ειλικρινά θα χαίρομαι πάρα πολύ να σας βλέπω!
Τώρα όσο για το τελευταίο αν σας ξέχασα...ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;!!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν και ανυπομονώ να τα λέμε με όλους σας!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας κύριε Γιώργο!Τι κάνετε;Η Ραφαελα ειμαι με θυμάστε;Σας είχα δάσκαλο,στις δυο πρώτες τάξεις,του δημοτικού.Τωρα πάω πρώτη γυμνασίου,και ζούμε με την οικογένεια μου στον Βόλο.Σας εύχομαι εσάς και όλης σας της οικογένειας, να είστε χαρούμενοι και γεμάτοι υγεία!!!Εχετε χαιρετίσματα και απο τον αδερφο μου τον Θωμά!

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Καλή μου Ραφαέλα! Και φυσικά σε θυμάμαι!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου, αλλά και που εσύ θυμάσαι εμένα. Σου εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή , να έχεις καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο και να δώσεις πολλά χαιρετίσματα στους δικούς σου και στον φίλο μου τον Θωμά!Θα χαίρομαι να τα λέμε όποτε μπορείς!

Νεκταρία είπε...

Κύριε πώς μπορώ να φτιάξω το δικό μου μπλόκ;

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Νεκταρία, μπορείς να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό email -ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην google και να φτιάξεις βήμα βήμα ένα, εκεί που λέει blogger. Από την άλλη μπορείς να μπεις στο σχολικό δίκτυο, να γραφτείς και να φτιάξεις και από εκεί το δικό σου μπλογκ.
Αυτούς τους δύο τρόπους ξέρω , καλή επιτυχία και να μας ενημερώσεις όταν το φτιάξεις.

Νεκταρία είπε...

Ευχαριστώ!