Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!



Αγαπημένα μου παιδιά!
Ζώντας την παράσταση από κοντά ,την Τρίτη το βράδυ, την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ .
Όπως όμως μπορείτε να καταλάβετε, λόγω της αγωνίας και του άγχους μου να μπουν στη σωστή σειρά τα μουσικά κομμάτια και εφέ, καθώς και τα σκηνικά από τον προτζέκτορα, δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω με την προσοχή που θα ήθελα.
Παρόλα αυτά καταλάβαινα και διαπίστωνα καθ΄όλη την εξέλιξη της ότι τα πηγαίνατε περίφημα.
Κι όταν τελείωσε...ε, τότε πραγματικά ενθουσιασμένος σας χειροκροτούσα τόσο δυνατά και τόσο χαρούμενος που ξέχασα να βάλω το μουσικό κομμάτι του τέλους και της υπόκλισης!!!
Να όμως που σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία, τελείως ήρεμος και χωρίς κάτι να μου αποσπά την προσοχή , να δω την παράστασή μας στο DVD.
Το αποτέλεσμα...;
Τι να σας πω;...Πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα!
Ήσαστε καταπληκτικοί, όλοι σας!!!
Έβλεπα να ξετυλίγεται μπροστά μου ένα πραγματικό θεατρικό έργο με ζωντάνια, κέφι, δημιουργικότητα, πάθος, προσωπικότητα, ομαδικότητα, συνεργασία, αλληλοκάλυψη και αλληλοβοήθεια, ταλέντο ...μα τόσο ταλέντο!!!
Δεν πίστευα στα μάτια μου!
Σας χειροκροτούσα από τον καναπέ του σπιτιού μου και δεν το πίστευα!
Πραγματικά δώσατε μια εκπληκτική παράσταση!
Έτσι λοιπόν δεν μπορούσα να κρατηθώ και σας έγραψα αυτό το κείμενο για να σας συγχαρώ ξανά και ξανά και ξανά, κι ας το έκανα και αμέσως μετά την παράσταση.
Πρέπει να σας πω πως ήταν μια μοναδική εμπειρία και για μένα, και σας ευχαριστώ που  με βοηθήσατε να ξεσκονίσω μερικά ξεχασμένα ράφια του μυαλού μου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό , το βράδυ της Πέμπτης κάνατε όλοι μαζί  ένα εκπληκτικό και συντονισμένο  χορευτικό, σκορπίζοντας ενθουσιασμό και κέφι σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Πραγματικά σας καμάρωσα και ένιωθα πως έκλεινε με τον καλύτερο τρόπο ο κύκλος αυτής της προσπάθειας για την τελική γιορτή.
Και για το θεατρικό σας λοιπόν , αλλά και για το χορευτικό σας, σας δίνω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
Είστε εκπληκτικοί και μας εντυπωσιάσατε όλους!
Σας χειροκροτώ

Ο δάσκαλός σας
Γιώργος Πατσουλάκης

6 σχόλια:

Νεκταρία είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Γιώργο!!!

Γαβριηλ-Κοσμας είπε...

Ευχαριστουμε κυριε Γιωργο για τα καλα σας λογια και εμεις σας χρωσταμε ενα πολυ μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που μας δωσατε την ευκαιρια να κανουμε αυτο το θεατρικο.Σας αγαπαω πολυ και καλο καλοκαιρι!

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Κι εγώ Γαβριήλ σας αγαπάω και ήταν φανταστικές και οι δυο χρονιές. Φυσικά και καλό καλοκαίρι!
Απλά ακόμα δεν ανέβασα δημοσίευση για το καλό καλοκαίρι, γιατί περιμένω να έρθουν και τα παιδιά από την εκδρομή και να ανεβάσουμε τις ευχές όλων μας, σε ένα άρθρο!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Δέσποινα είπε...

Κύριε Γιώργο σας ευχαριστούμε πολύ! Όχι μόνο για αυτή την δημοσίευση αλλά και επειδή μας δώσατε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον κόσμο ένα τόσο ωραίο θεατρικό!

Κωνσταντίνος Δ. είπε...

Κύριε Γιώργο σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία και αγάπη.Ααααα κύριε είδα πως σήμερα είναι η ημέρα του πατέρα.Και μιας αφού κύριε Γιώργο ήστε πατέρας 2 παιδιών χρόνια πολλά.

Γιώργος Πατσουλάκης είπε...

Καλό καλοκαίρι!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , Κωνσταντίνε! Να χαίρεσαι και τον δικό σου μπαμπά και να σας χαίρεται!
Όσο για τις ευχές του καλοκαιριού θα ανεβάσω μια δημοσίευση για να πούμε τις ευχές μας πιο επίσημα!